بلاش كلام كتير فراخ مشويه بالحامض

القيثرانا

عضو نشيط
إنضم
Feb 7, 2010
المشاركات
267
العمر
47
الإقامة
الشرقية
بلاش كلام كتير فراخ مشويه بالحااااااامض

صدور دجاج مشوية بنكهة الحامض على الطريقة الايطالية

المقادير:
-900 جرام صدور دجاج مخلية
-1/2 كوب صلصة سلطة إيطالية
-1 ملعقة طعام زيت زيتون
-2 ملعقة طعام عصير ليمون
-2 فص ثوم مفروم
-1 بصل مفروم
-1/2 ملعقة شاي فلفل أسود
-1 ملعقة شاي شطة




طريقة التحضير:
· اخلطي مقادير النقيع مع بعض.

· ضعيه في كيس بلاستيكي ذو سحاب.

· ضعي الدجاج في النقيع، أغلقي السحاب.

· اتركيه في النقيع مدة 30 دقيقة إلى 24 ساعة.

· اشويه على الشواية مدة 10 دقائق من الجهتين.

· ارفعيه عن الشواية وضعيه في ورق ألومنيوم ولفيه جيدا به






الصور المصغرة للصور المرفقة
 

المواضيع المتشابهة

رد: بلاش كلام كتير فراخ مشويه بالحااااااامض

اصراحة انت عقدتنى يا قيترانا باكلات الجميلة الى صعب انفذها فى بيتنا لا ن جوزى لو مش عجبتة الحاجة مش بيعلق بس بيرى على طول فى السلة
 

أحدث المواضيع

أعلى